Sølv i Stavanger


MML kapra andreplassen under Siddis Brass 2017!

Etter å ha prioritert andre prosjekt førre sesong, var MML med dirigent Martin Winter tilbake i Siddis-manesjen i år. Det enda med ein flott andreplass i elitedivisjonen og ei strålande konsertoppleving for korpset, og me takkar for alle dei flotte tilbakemeldingane me fekk! Alle opptaka frå konkurransen ligg på TV 2 Sumo dersom du vil høyre dei på nytt, og fullstendig resultatliste finn du på Siddis Brass sine heimesider.

Foto: British Bandsman


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv

Manger Musikklag

Postboks 83

N-5931 Manger
Norway

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Bankgiro:

Vipps:


Org. nummer:

3636 50 24078
 

95263


984580045

© 2020 Manger Musikklag