top of page

Stemningsfull julekonsert på Manger


MML spelte jula inn på Manger 19. desember

Julekonserten er ein flott måte for oss å takke heimepublikummet for støtta og opplevingane me har fått dele med dei gjennom året som har gått, og har også blitt ein fin og stemningsfull tradisjon for oss. Saman med dirigent Allan Withington og solist Lydia Hoen Tjore framførte me eit flott og variert juleprogram med noko for ein kvar smak, ispedd brass-klassikarar som mellom anna Wilby sin "Paganini Variations" for ei godt fylt Manger kyrkje. Den nye juleplata vår, "December", vart også lansert på denne konserten.

God jul og godt nyttår frå alle oss i MML, og me gler oss til å sjå deg på konsert i 2018!

PS! Datoane for julekonsertane våre dei to neste åra er:

2018: søndag 16. desember i Manger kyrkje

2019: søndag 15. desember i Manger kyrkje


bottom of page