top of page

Ledige plassar i MML frå august 2018


Vil du spele i Manger Musikklag?

Det nærmar seg ny sesong, og frå hausten 2018 har Manger Musikklag ledige plassar på:

  • Solo Eb-tuba

  • Bb-kornett

Sesongen 2018-2019 byr på mange musikalske godbitar for MML, med store konsertar og prosjekt i både inn- og utland på programmet. Martin P. Winter er vår sjefsdirigent, i tillegg til at Bjørn Sagstad, Trond Husebø, Peter Szilvay og Florent Didier er blant gjestedirigentane me får besøk av i løpet av den komande sesongen.

Ta kontakt via styret@mangermusikklag.com innan fredag 27. april

ENG:

Would you like to become a member of Manger Musikklag? We have these vacancies from august 2018:

  • Solo Eb tuba

  • Bb cornet

Manger Musikklag are looking forward to an exciting season filled with a wide range of concerts and projects both locally and abroad. Martin P. Winter is the Musical Director of Manger Musikklag, and guest conductors in the upcoming season will include Bjørn Sagstad, Trond Husebø, Peter Szilvay, and Florent Didier. Please contact us at styret@mangermusikklag.com with your message of interest before the 27th of April


bottom of page