top of page

Speler du althorn? Sjå her!


Frå august 2018 er det ledig plass på althorn i Manger Musikklag

Sesongen 2018-2019 byr på mange musikalske godbitar for MML, med store prosjekt og konsertar i både inn- og utland på programmet. Martin P. Winter er vår sjefsdirigent, i tillegg til at Bjørn Sagstad, Trond Husebø, Peter Szilvay og Florent Didier er blant gjestedirigentane me får besøk av i løpet av den komande sesongen.

Interessert? Ta kontakt med Aidan Smith på aidan.smith@live.co.uk, eller styret via styret@mangermusikklag.com!

ENG:

Would you like to become a member of Manger Musikklag? We are looking for a tenor horn player to join the band from august 2018! Position negotiable.

Manger Musikklag are looking forward to an exciting season filled with a wide range of concerts and projects both locally and abroad. Martin P. Winter is the Musical Director of Manger Musikklag, and guest conductors in the upcoming season will include Bjørn Sagstad, Trond Husebø, Peter Szilvay, and Florent Didier. Please contact us at aidan.smith@live.co.uk or styret@mangermusikklag.com with your message of interest!


bottom of page