Flott julekonsert med Trond Husebø


Tradisjonen tru hadde MML konsert heime på Manger like før jul, denne gong tredje søndag i advent

Konserten var godt besøkt og publikum fekk både servert gløgg og eit heilstøpt juleprogram med både velkjend og heilt ny musikk. Det er ei stor glede for oss at julekonserten vår har blitt til ein fin tradisjon for både oss og alle andre i heimbygda vår.

Denne konserten var MML sitt første samarbeid med den svært dyktige dirigenten Trond Husebø som leia oss gjennom konserten med ei stødig hånd, og me kan ikkje seie anna enn at me gler oss til neste gong me møtest! Dette vert på vår konsert under BrassWind-festivalen i Bergen i september 2019. God jul og godt nyttår frå oss i Manger Musikklag!


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv

Manger Musikklag

Postboks 83

N-5931 Manger
Norway

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Bankgiro:

Vipps:


Org. nummer:

3636 50 24078
 

95263


984580045

© 2020 Manger Musikklag